Mijn naam is Marjo Dekker,  eigenaar van Moments of Memory fotografie.

Ik ben in 1963 in Zeeuws-Vlaanderen geboren maar woon al jaren in Nieuwerkerk aan den IJssel Ik ben getrouwd en moeder van 4 volwassen kinderen. Ik ben verpleegkundige en werk al sinds mijn tienerjaren in de zorg en ben de laatste jaren ook vrijwilligster in een hospice

Ik heb al jaren fotografie als hobby, nog in de tijden van de analoge camera. Met de aanschaf van mijn eerste digitale camera ben ik steeds meer gaan fotograferen. Ik had hier zoveel plezier in dat ik me meer wilde verdiepen in alles wat te maken heeft met fotografie. 
Heb een aantal fotografiecursussen gedaan op de SKVR in Rotterdam en een cursus Beroepsfotografie bij NHA. Ook heb ik een opleiding tot afscheidsfotograaf gevolgd en heb in 2016 hiervoor mijn diploma in ontvangst mogen nemen.

Eind 2014 heb ik mijn aangemeld bij KVK en mijn eigen fotografiebedrijf opgericht: Moments of Memory fotografie; Een persoonlijke reportage van alle momenten die belangrijk voor je zijn!

Mijn hart ligt voornamelijk bij het fotograferen van mensen: portretten en reportagefotografie, mensen in al hun verscheidenheid, emoties en uitdrukkingen vastleggen in beeld boeit me. Mijn missie is om alle belangrijke momenten in het leven vast te leggen. Daaronder valt oa familiefotografie, zwangerschap en babyfotografie, trouwfotografie maar ook afscheidsfotografie.  Ik weet hoe belangrijk het is om op een eigen manier afscheid te nemen van iemand die u lief is. Naast het verdrietige en moeilijke afscheid viert u ook het leven en de liefde van de overledene. Foto’s van deze waardevolle momenten helpen dit te herinneren. Als afscheidsfotograaf vind ik het belangrijk om discreet aanwezig te zijn, met oog voor detail en sfeer.

Ook heb ik op persoonlijk vlak, in mijn gezin, te maken met zorg en verlies. Een van mijn kinderen heeft een chronische, invaliderende ziekte.
Het maakt je bewust van je kleinheid en de kwetsbaarheid van het leven. Het heeft me geleerd om te genieten van liefdevolle momenten.
Die momenten kun je je herinneren en je troosten als je het moeilijk hebt. Foto’s kunnen hier een belangrijke rol in spelen.
Soms zegt een foto wat je zelf niet onder woorden kunt brengen of brengt jou een bepaald gevoel of emotie weer te binnen.

1 beeld zegt soms meer dan 1000 woorden!

Verdriet, sterven en rouw horen bij het leven net zoals liefde, blijdschap en geluk. Foto’s van al deze momenten zij waardevol!

Moments of Memory fotografie:

"Een persoonlijke reportage van alle momenten die belangrijk voor je zijn!"